هانا مصححی

  • ۰
  • ۰

در این معامله، یک دارایی مشخص که می تواند انواع کامودیتی ها، فلزات گرانبها، ارز های دیجیتال و … باشد در یک زمان مشخص و با قیمت مشخص که مورد توافق دو طرف معامله است ایجاد می شود، با در نظر گرفتن نوسانات بازار، در حال حاضر معاملات فیوچرز یک گزینه مناسب محسوب می شود.

خوب است بدانید که به صورت کلی معاملات در بازارهای مالی به دو صورت اسپات و فیوچرز صورت می گیرد.

سیگنال ارز دیجیتال فیوچرز را در وب سایت BTCYAS بیشتر بشناسید: 

https://btcyas.com/futures-signal-digital/

 

آشنایی با معاملات آتی در وب سایت BTCYAS

 

اسپات: معاملات اسپات یا اسپات تریدینگ، هم زمان با پرداخت هزینه، کالای مورد نظر دریافت می شود و اگر فردی معامله فروش داشته باشد باید لحظه ای که پول را دریافت میکند در همان لحظه کالا را تحویل دهد، در اینگونه معاملات، تریدرها فقط از بالا رفتن قیمت، سود به دست می آوردند که به این نوع معامله، یک طرفه هم گفته می شود؛ چرا که فقط در صورتی که قیمت رشد کند سود حاصل میشود.
در زمینه ارزهای دیجیتال، صرافی های داخلی فقط به شکل اسپات مارکت مشغول به فعالیت می باشند.

فیوچرز: در معاملات فیوچرز، شما هم از بالا رفتن قیمت سود کسب می کنید و هم از پایین آمدن قیمت، به عبارتی شما می توانید به انجام معاملات دوطرفه بپردازید و همه چیز وابسته به دانش اقتصادی و قدرت تحلیل شما می باشد.
قراردادهای آتی را می توان  برای انواع کالاها مورد استفاده قرار داد؛ اما به صورت کلی می توان معاملات فیوچرز را برای محصولات کشاورزی، فلزی، نفتی و یا در بازارهای سهام، ارز و ائراق قرضه به کار گرفت.

برای آشنایی با معاملات فیوچرز در کوینکس ، کلیک کنید.

ویژگی های معاملات فیوچرز 

این معاملات ویژگی خاص خود را دارند که باعث متفاوت شدن آنها از دیگر معاملات می شود، تعدادی از این خصوصیات به شرح زیر می باشد:

مدیریت خطر یا ریسک: معاملات فیوچرز می توانند مانند حفاظی در مقابل ریسک های احتمالی استفاده شوند، این نوع معامله برای بعضی از معامله گران از جمله کشاورزان بسیار مناسب است.

به کارگیری از پوزیشن فروش: در این معاملات به کارگیری از پوزیشن شورت برای معامله فروش وجود دارد.
 به عنوان نمونه یک معامله گر پیش بینی می کند که کالایی با پایین آمدن قیمت مواجه است و یا به عبارتی ارزش یک دارایی رو به کاهش خواهد رفت او می تواند با مورد استفاده قرار دادن پوزیشن فروش قرداد آتی سود مناسبی را به دست بیاورد.

جذب نقدینگی: مورد استفاده قرار دادن معاملات فیوچرز می تواند راه حل مناسبی برای جذب کردن نقدینگی باشد، معاملات آتی می تواند سرمایه های سرگردان را در بازارهای مالی از جمله بازار بورس و بازرار ارز به کار گیرد.

دارایی های گوناگون: در بعضی مواقع ممکن است که معامله واقعی بعضی از کالاها برای معامله گران سخت باشد که در چنین موقعیتی، بهترین گزینه مورد استفاده قرار دادن معاملات آتی می باشد.

مشخص کردن قیمت: بعضی مواقع در برخی از بازار های مالی که انجام معامله در آنها به صورت فیزیکی سخت است قیمت موضوع معامله با عقد قردادهای آتی معین می شود.

معاملات آتی ارزهای دیجیتال که در بایننس صورت می گیرد، بایننس فیوچرز گفته می شود؛ بایننس فیوچرز از اوایل سال ۲۰۲۰ تاسیس شده است و پلتفرمی است که برای معامله گران شرایطی را فراهم می کند که از لوریج استفاده کنند و موقعیت های کوتاه و بلند را پیدا کنند.

چرا باید در بایننس فیوچرز معامله کنیم؟ 

اولین دلیل، پیش فروش بیت کوین و دیگر ارزهای رمزنگاری شده است که این کار سبب می شود تا موقعیت های خود را مصون سازی کنید و جریان ریسک را بهتر مدیریت کنید.

دومین دلیل، گشودن یک لوریج است که باعث می شود بدون برخورداری از سرمایه واقعی تجارت کنید.

سومین دلیل، دیگر نیازی به نگه داشتن مقادیر زیادی بیت کوین در بورس نیست.

مزایای معاملات آتی

سرمایه گذاران می توانند با به کارگیری از این نوع قرداد، قیمت یک دارایی اساسی را پیش بینی کنند.
شرکتها می توانند قیمت مواد اولیه یا کالاهایی را که می فروشند خرج کنند تا در برابر نوسانات غیر منتظره ، محافظت شوند.
در معاملات فیوچرز در بعضی اوقات فقط نیاز به واریز بخشی از مبلغ قرداد است و لازم نیست همه مبلغ پرداخت شود.

معایب قراردادهای آتی

سرمایه گذاری در فیوچرز احتمال دارد از حرکت قیمت به سوی قیمت های مطلوب جلوگیری کند.
خطری که برای سرمایه گذاران وجود دارد اینست که به علت به کارگیری از اهرم های آتی، بیش از مبلغ، سرمایه اولیه را از دست بدهند.
در این نوع معامله، امکان دارد که میزان سود برای معامله گران تقویت شود، اما این احتمال نیز وجود دارد که زیان های زیادی به همراه داشته باشد.

مدیریت ریسک سبد سرمایه‌گذاری؛ یکی از دلایل اصلی مورد استفاده قرار دادن  تریدرها از معاملات آتی در بازار ارزهای دیجیتال است.

به دست آوردن  سود در زمان ریزش قیمت‌ها؛ این مورد نیز یکی از کاربردهای اصلی بازار فیوچرز و مارجین در بازار رمز ارزها است.
در بازار اسپات، تریدرها زمانی که یک کوین یا توکن را خریداری می‌کنند، تنها در صورت بالا رفتن  قیمت‌ها، سود به دست آوردند.
اما با به کارگیری از قرارداد آتی فروش در بازار فیوچرز، تریدر می‌توان در زمان ریزش قیمت نیز سرمایه خود را افزایش دهد.

به کارگیری از ابزار اهرم معاملاتی یا لوریج؛ این مورد نیز یکی از دلایل اصلی مورد استفاده قرار دادن معاملات آتی است.
در بازار اسپات، تریدر برای خرید یک دارایی باید ۱۰۰ درصد قیمت آن دارایی را شخصا بپردازد، اما در معاملات مارجین و فیوچرز، استفاده از Leverage این شرایط را برای تریدرها فراهم می کند که تنها درصدی از سرمایه مورد نیاز برای خرید یک دارایی را پرداخته و مابقی را از صرافی قرض بگیرد.

متعال‌سازی و مدیریت ریسک؛ قراردادهای آتی می‌توانند به منظور کاهش ریسک‌های به خصوص مورد استفاده قرار گیرند.
برای مثال، احتمال دارد یک ماینر بیت کوین، رمز ارزهایی که هنوز استخراج نکرده را با به کارگیری از قردادهای آتی بفروشد تا مطمئن شود در آینده، حتی با وجود نوسانات بازار، مبلغ مشخصی پول دریافت خواهد کرد.

معاملات فیوچرز رمز ارزها و باز کردن قرارداد آتی خرید و فروش، یکی از ابزارهای پرطرفدار تریدرهای ریسک‌پذیر در بازار ارزهای دیجیتال محسوب می شود.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی